A tartalom megtekintéséhez flashplayer szükséges / Nem elérhető a tartalom

Magánnyomozás az ország egész területén profi magánnyomozókkal Budapest.

"Úgy gondolom, és azt vallom, hogy amennyiben valaki mindent megtesz annak érdekében, hogy megoldja a gondjait, problémáit, csak annak lehet esélye arra, hogy sikerrel is járjon."

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tel.: 06-70-379-05-87
E-mail: factum4@magannyomozo.infoVagyoni, gazdasági, élet és testi épség elleni bűncselekmények felderítése és tanácsadás.

Amennyiben az Ön sérelmére vagyoni, gazdasági, vagy élet és testi épség elleni bűncselekményt követtek el, javaslom, hogy keresse meg az illetékes rendőri szerveket és tegyen feljelentést, mert minden bizonnyal ők azok, akik elsődlegesen a segítségére lehetnek.

Amennyiben viszont rossz tapasztalatai vannak, nem bízik az eredményben és úgy gondolja, hogy nem kellőképpen vizsgálják az ügyét, forduljon magánnyomozó irodánkhoz.

Mi teljes súllyal és szakértelemmel veszünk részt a felderítésben és végigvisszük az ügyét.

Ez történhet párhuzamosan is a rendőri eljárással, mivel leegyszerűsítve, nekünk van időnk, energiánk, szakértelmünk, a rendőrségnek meg ereje, hatásköre és adatbázisa ahhoz, hogy a közös munka eredményeképpen sikerrel befejezzük az eljárást.

A munkánkat segítik azok a profi szakemberek, szakértők, ügyvédek, akik közreműködése egyes esetekben elkerülhetetlen.

Megteszünk mindent annak érdekében, hogy sérelmük orvoslást nyerjen, eltulajdonított értékeiket visszakapják, és az elkövetőket felelősségre vonják.

Továbbá mindenre kiterjedően, hasznos szaktanácsot tudunk adni és kielégítő válaszokat, a felmerülő kérdéseikre.

Nem végzünk semmiféle nyomozást politikai ügyekben és nem adunk ki semmiféle információt hivatalos személyekkel kapcsolatban, továbbá megtagadunk mindenfajta nyomozást, információszerzést, adatgyűjtést, amikor annak célja bűncselekmények elkövetésének alapja lehet.

Partnerhűség, hűtlenség vizsgálat - Életmódvizsgálat - Környezettanulmány
Eltűnt személyek, tanuk, bizonyítékok felkutatása - Bűncselekmények felderítése
Copyright 2013 © Factum4 - Magánnyomozó Iroda Budapest - All rights reserved
Tel.: 06-70-379-05-87 E-mail:
Adatkezelési tájékoztató